Przepis i sposób przygotowania na: Zupa Marchewkowa
W garnku gotujemy około 1,5l wody. Wrzucamy podsmażoną marchew z cebulą, gotujemy. Doprawiamy.
Na koniec posypujemy posiekaną natką. Możemy również zabielić śmietaną.
marchew | 6 szt. |
cebula | 1 szt. |
masło | 2 łyżki |
kostka rosołowa | 1 szt. |
pieprz | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
przyprawa do potraw | 1 szczypta |
tymianek | 1 szczypta |
pietruszka zielona | 3 łyżki |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: