Sposób przygotowania

Upiec cienki jasny biszkopt (dzień wcześniej)
Margarynę ucierać z cukrem kryształem i cukrem waniliowym, stopniowo dodając po jednym żółtku, następnie ser wymieszany z mąką i budyniem. Ubić białka na sztywną pianę i dodać do masy, delikatnie mieszając. Na końcu wmieszać pokrojone w kostkę owoce brzoskwini.
Wierzch wcześniej upieczonego już biszkoptu przykryć masą serową. Piec w temp. 150-180 stopni przez około 1 godz.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    lubię serniki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego....
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmm super;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !