Sposób przygotowania

Schab oprószyć solą i pieprzem, następnie pokroić na porcje i rozbić je tłuczkiem kuchennym. Kotlety panierować w jajku i bułce tartej, następnie smażyć na rozgrzanym na patelni oleju.
Kotlety po usmażeniu układać w naczyniu żaroodpornym, na każdym z nich układać plasterek ananasa i łyżkę żurawiny. Kotlety zapiekać przez około 30 minut w piekarniku nagrzanym do 160 stopni.
Podawać na gorąco.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Aż ślinka cieknie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    ciekawe danie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    muszą byc pyszne :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    aż chce się wypróbować przepis!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !