Sposób przygotowania

Margarynę dodać do maki razem z żółtkami i śmietaną. Posolić i zagnieść ciasto. Schłodzić. Pieczarki obrać, pokroić w drobną kostkę i przesmażyć razem z cebulą na maśle. Doprawić do smaku. Wymieszać z tartą bułką (ok 2 łyżek). przestudzić. Ciasto podzielić na części. Rozwałkować. Pokroić na paski o szerokości 10-12 cm. Na paski nakładać przy brzegu farsz i rolować pałeczki. Pokroić na mniejsze części. Ułożyć na blasze i piec na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo fajne !!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    Pomysłowo i pewnie smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !