Sposób przygotowania

Wątróbki umyć, pokroić na kawałki, skropić octem winnym. Oliwę rozgrzać na patelni, wrzucić pokrojoną cebulę i lekko zeszklić. Do cebuli włożyć wątróbki i poddusić parę minut. Następnie dodać pokrojone na kawałki jabłka i udusić do miękkości. Przyprawić solą, pieprzem i majerankiem do smaku. Podawać zaraz po przygotowaniu.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    musi nieźle smakować
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wyborna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !