Sposób przygotowania

Makaron ugotować.
Skrzydełka ugotować z warzywami w 2 litrach wody.
Ugotowane skrzydełka wyjąć z wywaru, każde pokroić na trzy części.
Te najcieńsze odłożyć.
Pokrojone skrzydełka wrzucić na patelnię, dodać sos chiński, koncentrat, przyprawę chińska, wodę i dusić od czasu do czasu mieszając około 10 minut.
Do sosu wkruszyć kostkę czosnkową, posolić i popieprzyć do smaku i delikatnie wymieszać.
( Warzywa możemy wykorzystać do sałatki ).

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    pysznie się zapowiada
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    fajnie wygladaja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ela11

    super to wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !