Składniki:
filet z dorsza | 30 dag |
sok z cytryny | |
sól | do smaku |
papryka mielona | do smaku |
cebula | 2 sztuki |
boczek | 2 dag |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
kwaśna śmietana | 2-3 łyżki |
wino czerwone wytrawne | 0,5 szklanki |
kapusta kiszona | 30 dag |
filet z dorsza | 30 dag |
sok z cytryny | |
sól | do smaku |
papryka mielona | do smaku |
cebula | 2 sztuki |
boczek | 2 dag |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
kwaśna śmietana | 2-3 łyżki |
wino czerwone wytrawne | 0,5 szklanki |
kapusta kiszona | 30 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: