Sposób przygotowania

Filety rybne umyć, pokroić na porcje, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem, odłożyć na 1 godzinę w chłodne miejsce. Następnie panierować w mące, jajku i bułce tartej wymieszanej z sezamem. Smażyć na złoty kolor z obu stron. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    wygląda dobrze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowita musi byc
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    chrupiąca
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Podoba mi się to połączenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !