Sposób przygotowania

Płatki zalać odrobiną wody, odstawić na pół godziny. Następnie wrzucić do gorącego mleka i podgrzewać na małym ogniu. Część banana pokroić w plasterki, a część rozgnieść na papkę, którą wrzucić do dochodzącej owsianki. Można dosłodzić do smaku.
Podawać na ciepło lub zimno.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    też robie podobne śniadanko, bardzo smaczne i dodaje energi :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    lubię płatki owsiane, ale z bananem jeszcze nie jadłam
  • 5
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    z bananem jeszcze nie próbowałam, ciekawe czy lepsze było by z bananami świeżymi czy suszonymi?:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !