Składniki:
mięso cielęce bez kości | 15 dag |
dynia | 300 g |
marchew | 2 szt |
por | 1 szt |
przyprawa uniwersalna | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
woda | 1,5 l |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
mięso cielęce bez kości | 15 dag |
dynia | 300 g |
marchew | 2 szt |
por | 1 szt |
przyprawa uniwersalna | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
woda | 1,5 l |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: