Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z zielonej soczewicy
Grzanki: Chleb cienko pokroić, skropić oliwą z oliwek. Podpiec w średnio nagrzanym piekarniku. Podawać z serem feta i świeżo zmielonym pieprzem.
cebula | 1 sztuka |
seler naciowy | 3-4 łodygi |
marchew | 3 średnie |
soczewica zielona | 1/2 szkl |
oliwa | 2 łyżki |
bulion warzywny | 2 l |
tymianek | 1-2 łyżeczki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
Chleb wiejski | |
oliwa | |
ser feta | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: