Przepis i sposób przygotowania na: Zupa rybna z łososia
Gdy warzywa będą miękkie możemy zagęścić zupę łyżeczką semoliny z niewielką ilością wody. Zupę rozlewamy do miseczek, na wierzchu układamy kawałki łososia i dekorujemy natką pietruszki.
łosoś dzwonka | 4 szt |
oliwa | 2 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
\"ognista mieszanka przypraw\" | |
cebula | 1/2 szt |
marchew | 1 szt |
kartofel | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 2 szt |
semolina | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżeczka |
fasola | 1 op |
cebula czerwona | 1/2 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | (ziołowa) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: