Przepis i sposób przygotowania na: Zupa krem z rukoli z ośmiornicą i fetą - pyszna
Kroki postępowania
Podawać ciepłą z listkami rukoli i podsmażoną ośmiornicą i fetą.
rukola | 1 opakowanie |
por (biała część) | 0,5 sztuki |
woda | 0,5 kubka |
kefir | 0,5 kubka |
szczypior | 3 łyżki posiekanego |
czosnek | 1 ząbek |
masło | 1 łyżka |
surimi | 2 paluszki |
sos rybny | 1 łyżeczka |
sól | |
feta | 70 g |
ośmiornica | 70 g |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: