Przepis i sposób przygotowania na: Zupa klopsowa
Klopsy: bułki zamoczyć w wodzie, gdy będą miękkie odsączyć dodać do mielonego mięsa. Następnie dodać roztrzepane jajka i startą cebulę. Doprawić solą i pieprzem. Smażyć na patelni. Podawać z zupą.
marchewka | 1 |
natka pietruszki | 1 |
cebula | 1 |
mąka | 2 łyżki |
żółtko jajek | 1 |
śmietana | 2 łyżki |
mięso mielone | 1 kg. |
bułka czerstwa | 2 |
cebula | 1 |
sól i pieprz | |
jajko | 2 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: