Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ziemniaki z buraczkami jabłkiem i wołowiną

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniaki 1 sztuka
buraki 1/2 sztuki
cebula 1/4 sztuki
woda 2 szklanki
jabłka 1/2 sztuki
ryż ugotowany 3 łyżki
polędwica wołowa 1 mały kawałek
olej rzepakowy 1 łyżka
kasza ryżowa 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaki z buraczkami jabłkiem i wołowiną

Do garnka wlewamy wode. Dodajemy umyte obrane: ziemniaki, cebule, buraki, jabłko, mięso. Gotujemy na małym ogniu do miękkości. Wyjmujemy warzywa dodajemy 1/2 wywaru z gotowanych warzyw, rozdrabniamy przy pomocy blendera. Dodajemy ryż, kaszkę i olej, mieszamy. Smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak