Składniki:
ziemniaki gotowane w mundurkach | ok 1 kg |
kiełbasa podwawelska | 40 dkg |
pieczarki | 20 dkg |
cebula | 2-3 szt |
śmietana 30% | ok.200 ml |
czosnek | 2-3 ząbki |
pieprz | |
sól | |
ser mozarella | 20-30 dkg |
ziemniaki gotowane w mundurkach | ok 1 kg |
kiełbasa podwawelska | 40 dkg |
pieczarki | 20 dkg |
cebula | 2-3 szt |
śmietana 30% | ok.200 ml |
czosnek | 2-3 ząbki |
pieprz | |
sól | |
ser mozarella | 20-30 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: