Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna pasta śniadaniowa jajeczno-rzodkiewkowa

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 10 szt
rzodkiewka 3 pęczki
sól do smaku
majonez 1 łyżka
śmietana 30% 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna pasta śniadaniowa jajeczno-rzodkiewkowa


Jajka gotujemy na twardo w osolonej wodzie. Zimne obieramy i ścieramy na tarce duże oczka. Rzodkiewki myjemy odcinamy końce i ścieramy na tarce duże oczka. Składniki dobrze mieszamy. Dodajemy majonez,śmietanę. Jeszcze raz dobrze mieszamy aby powstała pasta. Solimy do smaku. Chłodzimy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megg 20.02.2016 14:53
bardzo lubie taka paste

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak