Składniki:
fasola czerwona | 1 puszka |
papryka konserwowa | 1 słoik |
natka pietruszki | 1 pęczek |
szczypior | 1 pęzek |
bazylia | 2 łyzeczki |
oregano | 1 łyzeczka |
oliwa | 5 łyzek |
woda | 3 łyżki |
ogórek | 1 z kurkumą |
fasola czerwona | 1 puszka |
papryka konserwowa | 1 słoik |
natka pietruszki | 1 pęczek |
szczypior | 1 pęzek |
bazylia | 2 łyzeczki |
oregano | 1 łyzeczka |
oliwa | 5 łyzek |
woda | 3 łyżki |
ogórek | 1 z kurkumą |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: