Przepis i sposób przygotowania na: Warzywa z dipem
Wszystkie warzywa pokrój w słupki i podawaj z przygotowanym sosem.
mięta | 0,5 pęczka |
bazylia | 0,5 pęczka |
szczypiorek | 0,5 pęczka |
kolendra | 0,5 pęczka |
czosnek w oleju z ziołami | 2 ząbki |
sok z cytryny | |
jogurt naturalny | 125 ml |
ser feta | 140 g |
oliwa | 1/3 szklanki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
marchewki | 4 |
cukinia | 0,5 |
papryka żółta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: