Składniki:
mięta | pół pęczka |
szczypiorek | pół pęczka |
kolendra | pół pęczka |
czosnek | 2 ząbki |
sok z cytryny | pół |
jogurt gęsty | 125 ml |
ser feta | 140g |
oliwa | 1,3 szklanki |
sól | |
pieprz | |
marchewka | 4 |
cukinia | pół |
papryka żółta | 1 |
mięta | pół pęczka |
szczypiorek | pół pęczka |
kolendra | pół pęczka |
czosnek | 2 ząbki |
sok z cytryny | pół |
jogurt gęsty | 125 ml |
ser feta | 140g |
oliwa | 1,3 szklanki |
sól | |
pieprz | |
marchewka | 4 |
cukinia | pół |
papryka żółta | 1 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: