Przepis i sposób przygotowania na: Warkocz schabowy
podawać z czym kto lubi.Aby efektownie wyglądało danie, należy kroić grubsze porcje.
schab bez kości | 1.20-1,50 kg |
sos sojowy | 2 łyżki |
olej | 2 łyzki |
miód prawdziwy | 1 łyzka |
smalec | 2 łyżki |
kostka mięsna | |
Majeranek suszony Prymat | 2 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 1 lyzka |
czosnek | 2-3 ząbki |
mąka | 1 łyżka |
woda | 3 niepełne szklanki |
Papryka ostra mielona Prymat | 2 szczypty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: