Przepis i sposób przygotowania na: Walentynkowa "Dama Kier" po mojemu
Kroki postępowania
Przełożenie: Ciemne ciasto (biszkopt II) posmarować krem budyniowym. Włożyć do lodówki do stężenia.
jajko | 8 sztuk |
mąka tortowa | 8 łyżek |
cukier | 8 łyżek |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
sól | szczypta |
kakao | 2 łyżki |
budyń śmietankowy | 1 opakowanie |
mleko | 2 szklanki |
laska wanilii | 1/2 sztuki |
masło | 20 dag |
cukier puder | 2 łyżki |
galaretka truskawkowa | 2 sztuki |
gorąca woda | 3 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: