Przepis i sposób przygotowania na: Tort z orzechami włoskimi
Kroki postępowania
Smacznego!
jajko | 4 szt. |
cukier | 0,5 szkl. |
mąka pszenna | 1 szkl. |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
orzechy włoskie | 100 g |
budyń śmietankowy | 1 szt. |
mleko | 1 szkl. |
masło | 1 kostka |
cukier puder | 0,5 szkl. |
masa kajmakowa | 250 ml |
masło | 200 g |
tłuszcz do formy | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
orzechy włoskie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: