Przepis i sposób przygotowania na: Tort kakaowy z masą brzoskwiniową i masą cukrową
Kroki postępowania
Rozwałkować i pokryć nią tort.
Dowolnie dekorować.
jajko | 5 szt |
cukier | 1 szkl |
mąka | 1,5 szkl |
kakao | 3 łyż |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
galaretka brzoskwiniowa | 1 opakowanie |
dżem brzoskwiniowy | 1 słoiczek |
śmietana kremówka | 0,5 litra |
fix do śmietany | 2 szt |
woda | 0,5 szkl |
cukier | do smaku |
sok z cytryny | 1 szt |
glukoza w płynie | 50 g ( w proszku) |
cukier puder | 50 dag |
woda | 70 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżeczki |
margaryna | 3 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: