Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tatar z pstrąga ze świeżym chrzanem kaparami

3.0
(18)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzony pstrąg 1 opakowanie
ogórek kiszony 4 sztuku
Serek philadelphia 1 opakowanie
kapary 3 łyżeczki
koperek 1 pęczek
chrzan świeży 2 cm

Przepis i sposób przygotowania na: Tatar z pstrąga ze świeżym chrzanem kaparami

Rybę posiekaj w kostkę. Ogórka pokrój w kostkę, zmieszaj z łyżeczką kaparów. Weź obręcz metalową i układaj warstwy: ryba, ogórek z kaparami, serek Philadelphia i posiekany koperek. Na koniec zetrzyj świeży chrzan. Jeśli nie dysponujesz nim to w trakcie warstwowania na rybę rozsmaruj małą łyżeczkę chrzanu, ale z nim uważaj, żeby nie był dominujący.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 24.04.2013 22:29
wygląda bardzo efektywnie, super
artur7 22.04.2013 16:53
super danie
Granita 03.04.2013 11:25
wygląda zjawiskowo
Klausia 03.04.2013 11:15
wygląda fantastycznie ;)
dwa pokoje z kuchnią 30.12.2012 13:02
pięknie podane!!
EWI 29.12.2012 17:19
świetne
caffee_tea 29.12.2012 17:16
Apetycznie wygląda i super przepis
parysek10 29.12.2012 15:45
ładnie podane
angelika14 29.12.2012 15:35
pięknie wygląda i pewnie jeszcze lepiej smakuje
jolanta19 29.12.2012 15:26
super
IwonaKa 29.12.2012 15:22
alez to musi smakować,mniam...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak