Przepis i sposób przygotowania na: szybkie wafelki
MASA BRĄZOWA: Cukier, margaryne śmietanę oraz kakao rozpuścić, odstawić do ostygnięcia. Dodać 10 dkg mleka w proszku, wymieszać
Smarować 5 wafli
1. brązowa
2. biała
3. brązowa
4. biała
masa Biala: | |
cukier | 20 dkg |
margaryna | 10 dkg |
mleko | 0,5 szkl |
wiórki kokosowe | 10 dkg |
mleko w proszku | 10 dkg |
MASA BRĄZOWA | |
cukier | 10 dkg |
margaryna | 15 dkg |
śmietana 18 proc | 0,5 szkl |
kakao | 2 łyż |
mleko w proszku | 10 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: