Składniki:
kiełbasa podwawelska | 0,3 kg |
ryż do risotto | 0,2 kg |
cebula biała | 1 szt |
kukurydza w puszce | 1 szt |
pomidor | 2 szt |
ogórek konserwowy | 4 szt |
woda letnia | 200 ml |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
bulion | 1 kostka |
ser gouda | 0,15 kg |
kiełbasa podwawelska | 0,3 kg |
ryż do risotto | 0,2 kg |
cebula biała | 1 szt |
kukurydza w puszce | 1 szt |
pomidor | 2 szt |
ogórek konserwowy | 4 szt |
woda letnia | 200 ml |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
bulion | 1 kostka |
ser gouda | 0,15 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: