Przepis i sposób przygotowania na: Szuba - inaczej
W salaterce układać warstwowo. Na dno salaterki rozdrobniony dorsz potem cebula, ziemniaki, szczypiorek, marchewka, jajka i buraczki. Każdą warstwę posmarować majonezem.
filet z dorsza | 300 gram |
jajko | 3 sztuki |
ziemniaki | 3 sztuki |
buraki ćwikłowe | 3 sztuki |
marchewka | 3 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
szczypiorek | pęczek |
majonez | 4 łyżki |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: