Składniki:
szpinak | 45 dag |
cieciorka z puszki | 35 dag |
papryczka chili | 1 szt. |
Kmin rzymski mielony Prymat | 2 łyżeczki |
nasiona kolendry | 2 łyżeczki |
czosnek | 3 ząbki |
olej | 2 łyżki |
kolendra świeża | 1 garść liści |
sok z cytryny | |
sól |
szpinak | 45 dag |
cieciorka z puszki | 35 dag |
papryczka chili | 1 szt. |
Kmin rzymski mielony Prymat | 2 łyżeczki |
nasiona kolendry | 2 łyżeczki |
czosnek | 3 ząbki |
olej | 2 łyżki |
kolendra świeża | 1 garść liści |
sok z cytryny | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: