Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyki kiełbaskowe

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa podwawelska 600 g
cebula 2 szt
papryka czerwona 1 szt
papryka żółta 1 szt
cukinia 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki kiełbaskowe

Kiełbasę pokroić na grube plastry. Cebulkę obrać. Papryki i cukinię umyć. Paprykę oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić na kwadraty 2 * 2 cm. Na takie same kawałki pokroić cebulkę, a cukinie na plastry.

Kiełbaskę i warzywa nabijać na długie patyczki do szaszłyków naprzemiennie.

Grillować ok 15 minut lub piec w piekarniku ok 25 minut

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Hrabina w kuchni 14.04.2015 20:47
Apetyczne.
agataw1990 14.04.2015 18:04
Wypasione te szaszlyki;)
Róża1 14.04.2015 17:43
przepysznie wyglądają :-)
gosia1988 14.04.2015 16:58
smakowicie wyglądają
Wafelek2601 14.04.2015 15:57
Świetne szaszłyki
Wacław 14.04.2015 15:12
pyszne jedzonko :-)
pajbek 14.04.2015 15:08
Fajny pomysł :-)
Sroczka 14.04.2015 15:04
Lubię takie szaszłyki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak