Przepis i sposób przygotowania na: Szarlotka z galaretką i kokosem
Kroki postępowania
Masło rozpuścić.Dodać cukier i wiórki kokosowe. Zrumienić. Wyłożyć na masę budyniową.
jajko | 5 |
cukier | 1 szklanka |
mąka | 1 szklanka |
olej | 1 łyżka |
ocet | 1 łyżka |
woda | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
jabłka | 1,5 kg. |
cukier | 2 łyżki |
galaretka agrestowa | 2 |
budyń śmietankowy | 2 |
masło | 1 kostka |
wiórki kokosowe | 100 g. |
margaryna | 2 łyżki |
cukier | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: