Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z małosolnych z koperkiem

3.0
(13)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki kiszone 5 sztuk
cebula biała 1 mała
cebula czerwona 1 mała
koperek 1/2 pęczka
oliwa 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z małosolnych z koperkiem

Cebulę obieramy kroimy razem z ogórkami w drobną kosetczkę.Koperek myjemy osuszamy siekamy nożem.

Przekładamy wszystko do miseczki,wlewamy oliwę z oliwek doprawiamy do smaku pieprzem kolorowym z młynka mieszamy,odstawiamy na kilka minut aby składniki sie przegryzły.Podawać jako dodatek do mięs .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renataj 01.11.2013 23:29
Apetyczna i szybka w przygotowaniu.
Konczi 03.08.2013 11:57
smaczne jedzonko
marzencia2007 01.08.2013 15:36
super sałatka na pewno dobra
Mniam 26.07.2013 15:43
Muszę taką kiedyś wypróbować.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak