Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Składniki

kapusta pekińska 1 mała
marchew 1 szt

Sos

musztarda 1 łyżka
oliwa 3 łyżki
miód 1 łyżka
sok z cytryny 1/2 szt
trybula
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Umytą kapustę poszatkowałem, posoliłem. Marchewkę starłem na grubych oczkach, dodałem do kapusty, wymieszałem.
Składniki sosu wymieszałem, polałem kapustę sosem krótko przed podaniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Madzik239 01.02.2016 15:21
Wygląda naprawdę pysznie
ilka01 01.02.2016 14:40
wygląda super :)
Edita 01.02.2016 14:03
wiadomo najlepsza
Ewelina1991 01.02.2016 14:01
z miodem- ciekawe połączenie ;-)
Marta Ryżek-Kalkowska 01.02.2016 13:47
Wyśmienita i lekka.
sliwka 01.02.2016 13:32
Pyszna jak zawsze;))
anka1988 01.02.2016 11:44
samo zdrowie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak