Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kwaszonej i marchewki z koperkiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 35 dag
marchewka 1,5 szt
koper świeży 0,5 pęczka
Pieprz czarny Prymat w młynku do smaku
oliwa 2-3 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kwaszonej i marchewki z koperkiem

Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce na małych oczkach. Koperek siekamy. Kapustę odciskamy i drobniuteńko ją siekamy. Do miski przekładamy kapustę, marchewkę oraz koperek - mieszamy całość. Doprawiamy pieprzem i skrapiamy oliwą, mieszamy i podajemy tuż po przygotowaniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwiagr 04.04.2014 13:32
idealna do drugiego dania ;-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak