Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka marchewkowo-jabłkowa z morelami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 400 g
morele suszone 200 g
olej 5 łyżek
sok z cytryny 3 łyżki
jabłko winne 4 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka marchewkowo-jabłkowa z morelami

Marchewkę i jabłka obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Morele pokroić w paseczki. Wszystko wymieszać, dodać olej i sok z cytryny. Jeszcze raz wymieszać i odstawić na godzinkę aby morele naciągły soków z surówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 03.02.2014 21:27
smaczne połączenie
Alex_M 07.01.2014 10:52
zdrowa i smaczna :)
ONY_za_kare 06.01.2014 12:02
świetna surówka !
norweska20 05.01.2014 15:57
smaczny dodatek do obiadu
Amellia 05.01.2014 15:33
smaczna i zdrowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak