Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka do ziemniaków

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 1 szt
por 1 szt
fasola czerwona z puszki 1 szt
śmietana 2-3 łyżki
majonez 1 słoiczek
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: surówka do ziemniaków

Kapustę białą opłukać,oderwać zewnętrzne liście,sparzyć i posztkować na drobno.Por oberwać zewnętrzne liście i pokroić w kostkę.Fasolę odcedzamy z zalewy.Wszystkie składniki mieszamy razem.Majonez wymieszać ze śmietaną i Wylać na składniki,jeszcze raz wymieszać.Doprawić do smaku solą i pieprzem.Smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak