Składniki:
udziec jagnięcy | 1 kg |
masło | 5 dag |
olej | 5 łyżek |
mąka | 5 łyżek |
czosnek | 3 ząbki |
sól i pieprz | |
cebula | 3 szt |
marchew | 1 szt. |
pietruszka | 1 szt. |
seler | 8 dag |
ocet winny | 1/2 szklanki |
udziec jagnięcy | 1 kg |
masło | 5 dag |
olej | 5 łyżek |
mąka | 5 łyżek |
czosnek | 3 ząbki |
sól i pieprz | |
cebula | 3 szt |
marchew | 1 szt. |
pietruszka | 1 szt. |
seler | 8 dag |
ocet winny | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: