Przepis i sposób przygotowania na: Sos Hinduski
Kroki postępowania
Po godzinie dodać do jabłek i cebuli pomidory, rodzynki, ziele angielskie, liść laurowy, słodką paprykę i gorczycę.
pomidory bez skóry | 2 kg |
jabłka | 1/2 kg |
cebula | 3 szt |
ocet | 3/4 szkl |
cukier | 2 szkl |
sól | 2 łyżki |
rodzynki | 5 dag |
ziele angielskie | 10 ziarenek |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 6 szt |
Gorczyca biała cała Prymat | 10 ziarenek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: