Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śniadaniowa pasta z twarożku i rzodkiewki

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twarożek 200 g
rzodkiewka 1 pęczek
koperek 1 pęczek
szalotka 1 szt
śmietana 12% 2 łyżki
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Śniadaniowa pasta z twarożku i rzodkiewki

Twarożek ugniatam widelcem. Rzodkiewkę i cebulkę kroję na drobna kosteczkę, siekam koperek. Wszystkie składniki mieszam razem, doprawiam do smaku.
Tak przygotowanym twarożkiem smaruję chlebek .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 09.04.2016 10:45
też robię taką pastę,pyszna
tobi1989 14.02.2016 20:02
Uwielbiam :)
gosia1988 14.02.2016 20:01
lubię taki twarożek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak