Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie z majerankiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet śledziowy 10 szt
mąka
Majeranek suszony Prymat
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie z majerankiem

umyte filety doprawiamy solą,pieprzem i majerankiem.Obtaczamy je w mące z obu stron.Rozgrzewamy smalec i wrzucamy obtoczone w mące filety.Smażymy do momentu kiedy lekko się zarumienią i wyjmujemy na bibułę aby ostygły.Następnie wrzucamy filety z powrotem na rozgrzany tłuszcz i smażymy aż będą chrupiące.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata23 07.03.2014 10:15
fajny śledzik
dorotka0000025 12.02.2014 12:57
takich nie jadlam
Iwusia 13.09.2013 23:16
bardzo smaczny śledzik
AURELKA 31.08.2013 08:25
smakowite danie
Róża1 30.08.2013 22:13
jeszcze nie robiłam:-) , ale zapowiadają się pysznie:-)
m1monika 02.08.2013 11:36
ciekawa jestem jak smakują :-)
fotoviderek 22.04.2013 08:25
Śledzik dobry na wszystko :)
Łukasz15 10.02.2013 22:18
Super
PIOTR11 28.01.2013 08:36
dobre
Bernadeta1 27.01.2013 00:23
pyszna taka kolacja
RenataZ-et 19.01.2013 21:39
Bardzo smaczna propozycja na kolację
Ada-Gaba 10.01.2013 07:24
zapowiada się pysznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak