Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie faszerowane Eli z grilla
Śledzie są pyszne na ciepło,a na zimno jeszcze smaczniejsze.
olej roślinny | 4 łyżki |
sos sojowy | 4 łyżki |
sos rybny | 1 łyżka |
pieczarki | 200 g |
olej do smażenia | 1-2 łyżki |
zewnętrzne liście kapusty-duże | 7 sztuk |
wykałczki | |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
suszone pomidory | 150-200 g |
sok z cytryny | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
śledzie | 7 (podwójne płaty) |
ser gouda | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: