Składniki:
woda | 1 SZKLANKA |
oliwa | 0.5 SZKLANKI |
ocet 10 % | 0,5 SZKLANKI |
przecier pomidorowy | 3 ŁYŻKI |
cukier | 3 ŁYŻKI |
sól | 1 ŁYŻKA |
ziele angielskie | 6 ZIARENEK |
cebula biała | 4 SZTUKI |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 LISTKI |
matijasy | 1 KG |
woda | 1 SZKLANKA |
oliwa | 0.5 SZKLANKI |
ocet 10 % | 0,5 SZKLANKI |
przecier pomidorowy | 3 ŁYŻKI |
cukier | 3 ŁYŻKI |
sól | 1 ŁYŻKA |
ziele angielskie | 6 ZIARENEK |
cebula biała | 4 SZTUKI |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 LISTKI |
matijasy | 1 KG |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: