Przepis i sposób przygotowania na: SKUBANIEC
NA CIASTO POKROIĆ JABŁKA.
UBIĆ PIANĘ Z BIAŁEK I CUKRU, DODAĆ KISIEL - WLAĆ NA JABŁKA.
NA WIERZCH POKRUSZYĆ ZOSTAWIONE CIASTO.
PIEC 50 MINUT.
SMACZNEGO.
margaryna | 1 kostka |
żółtko jajek | 6 sztuka |
cukier | 2 łyżka |
mąka | 3 szklanka |
smalec | 2 łyżka |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczka |
białko | 6 sztuka |
cukier | 1 szklanka |
kisiel | 1 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: