Przepis i sposób przygotowania na: Sernik z lukrem i skórką cytrynową
Kroki postępowania
Gotowym lukrem polewam ostygnięty sernik i posypuję skórką z cytryny.
mąka | 3 szkl |
margaryna | 1 szt |
cukier | 1 szkl |
jajko | 1 szt |
żółtko jajek | 1 szt |
śmietana | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
ser w wiaderku | 1 kg |
jajko | 5 szt |
cukier | 1/2 szkl |
margaryna | 1/2 szt |
mąka ziemniaczana | 3 łyżki |
kasza manna | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
aromat cytrynowy | kilka kropli |
cukier puder | 6 łyżek |
sok z cytryny | |
skórka z cytryny | 1/2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: