Przepis i sposób przygotowania na: Sernik z kajmakiem i karmelkami.
Kroki postępowania
Karmelkami dekorujemy sernik.
mąka tortowa | 2 szklanki |
cukier puder | 1 szklanka |
masło lub margaryna | 15 dag |
jajko | 2 sztuki |
śmietana 12% | 2 łyżki |
kakao | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
ser biały | 1 kg |
cukier | 1 niepełna szklanka |
jajko | 2 sztuki |
żółtko jajek | 2 sztuki |
masło lub margaryna | 15 dag |
budyń waniliowy | 2 sztuki |
masa krówkowa | 20 dag |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier | 5 łyżek |
masło | 1 płaska łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
masa krówkowa | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: