Przepis i sposób przygotowania na: Sernik z budyniem
Kroki postępowania
Budyń ugotować wg przepisu na opakowaniu. Na przygotowane ciasto w tortownicy łyżką nakładać porcje sera i budyniu.
Smacznego
masło | 10 dag |
cukier | 2/3 szkl |
kakao | 2 łyzki |
mleko | 2 łyżki |
jajko | 2 szt |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 2/3 szkl |
ser biały | 50 dag |
jajko | 2 szt |
mąka ziemniaczana | 2 łyżeczki |
masło | 10 dag |
cukier puder | 1/2 szkl |
cukier waniliowy | 1 szt |
budyń owocowy | 1 szt |
mleko 3,2% | 450 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: