Składniki:
mąka | 28 dag |
żółtko jajek | 1 szt |
gąsta śmietana | 8 łyżek |
masło | 20 dag |
otarta skórka z cytryny | 1 szt |
cukier | 8 łyżek |
cukier waniliowy | 1 op |
jajko | 4 szt |
mleko w proszku | 2 łyżki |
twaróg | 50 (pełnotłusty) |
mąka | 28 dag |
żółtko jajek | 1 szt |
gąsta śmietana | 8 łyżek |
masło | 20 dag |
otarta skórka z cytryny | 1 szt |
cukier | 8 łyżek |
cukier waniliowy | 1 op |
jajko | 4 szt |
mleko w proszku | 2 łyżki |
twaróg | 50 (pełnotłusty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: