Przepis i sposób przygotowania na: Schab ze szpinakiem i serem
Kroki postępowania
Dodać pieprzu i soli do smaku.
Na ser ułożyć szpinak.
Wszystko zawinąć. Obtaczać w panierce z jajek i bułki tartej 2 razy.
Równo po każdej ze stron.
schab | 5 sztuk |
szpinak świeży lub mrożony | 250 gram |
ser żółty | 5 plastrów |
czosnek | 6 ząbków |
masło | 15 gram |
bazylia | do smaku |
sól | do smaku |
jajko | 2 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: