Przepis i sposób przygotowania na: Schab ze śliwką w pysznej marynacie
Kroki postępowania
W środku robimy otwór, napełniamy go śliwkami. Mięso zawijamy szczelnie w folię aluminiową i przekładamy na noc do lodówki.
oliwa | 4 łyżki |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
musztarda | 1 łyżeczka |
sól | 1/2 łyżeczka |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Rozmaryn suszony Prymat | 1/2 łyżeczka |
czosnek | 3 ząbki |
schab bez kości | 1 kg |
suszone śliwki kalifornijskie | 20 dag |
masło | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: