Przepis i sposób przygotowania na: Schab wolno pieczony w chrzanie i pomidorach
Kroki postępowania
Schab opłukać i osuszyć papierowym ręcznikiem. Posypać solą i pieprzem z każdej strony. Następnie polać ketchupem oraz chrzanem.
schab bez kości | 1 kg |
chrzan | 1 łyżka |
sól | 1/2 łyżeczki |
pieprz | 1/2 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 duży |
pomidory z puszki lub koncentrat | 1 puszka |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 szt |
ketchup | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: